Taal

Welkom op de onze website, Red Fields Consulting

In deze tijden van globalisering vervagen culturele- en handelsbarrières.

Red Fields Consulting is intermediair en biedt een scala aan consultancy diensten voor bedrijven binnen Europa om China te introduceren als potentiële handelspartner.

Onze missie is het bevorderen van de communicatie en samenwerking tussen Chinese en Europese bedrijven. Red Fields is intermediair tussen Chinese ondernemingen die zaken willen doen in Europa en Europese ondernemingen (waaronder Philips) die zaken willen doen in China.

Ook voor marktonderzoek, het leggen van kontakten, organiseren van bezoeken in China, etc is Red Fields Consulting de aangewezen partij die u en uw bedrijf hierin kan ondersteunen.

Zelf ben ik geboren in de Volks Republiek China (Shanghai) en woon nu al meer dan 15 jaar in Nederland.

In 1988 studeerde ik af als chemisch ingenieur aan de Technische Hogeschool in Shanghai. Na mijn studie werkte ik in een bedrijf in Shanghai, de Shanghai Watch Factory als ontwerpster en later in verscheidene andere buitenlandse bedrijven als verkoopster.

In 1995 ging ik werken voor de International Purchasing Organization (IPO) van Philips in Shanghai als inkoopster.

In 1997 verliet ik China en ging naar Nederland waar ik aanvankelijk voor Philips werkte, eerst als inkoopster en later als logistiek medewerkster.

In 2006 startte ik mijn eigen bedrijf ‘Red Fields Consulting’ en richten wij ons op de communicatie en samenwerking tussen Chinese en Europese bedrijven.

Voor Meer informatie kunt u mij bereiken op +31(0)630458608 of stuur een e-mail naar angel.lin@redfields.nl

 

Angel Lin; Executive